AutoMester-kjeden ble stiftet i Norge i 1995. Vi har 150 mekaniske og 30 karosseri- og lakkverksteder rundt om i hele Norge. AutoMester AS er 100% eid av NDS Group AS.

Krav til verkstedene

For å være medlem i AutoMester stilles mange krav til verkstedet. Det må være offentlig godkjent verksted, følge retningslinjer for lokaler, opplæring av ansatte, HMS, arbeidsmetoder og verktøy. Vi krever obligatorisk etterutdanning for våre bilmekanikere. I tillegg tilbyr vi verkstedene en rekke andre kurs i HMS, ledelse og kundeservice

AutoMester ønsker å ta vare på miljøet!

I samarbeid med Ragn-Sells AS skal vi gjøre vårt for å sikre at natur og miljø ivaretas – også for våre etterkommere.

AutoMester mekanisk

Vi er i dag over 150 mekaniske bilverksteder over hele landet. I AutoMester ønsker vi å holde høy standard, det være seg god service, dyktige fagfolk med høy kompetanse og ikke minst gunstige priser!

AutoMester karosseri

Som første bilverkstedkjede i Norge har vi nå knyttet til oss karosseriverksteder.
Biloppretterne i AutoMester Bilskade skal bli de beste landet. En kjennsgjerning er at de som jobber på frittstående verksteder ofte har lengre erfaring og høyere kompetanse enn det merkeforhandlerne har. De kan dessuten mange flere bilmerker og typer, og til alt overmål har de det samme verktøy og utstyr som merkeforhandlerne har.

Kurs for bilopprettere

For å få våre folk til å bli de beste i landet, kan vi neve at alle i kjeden forplikter seg til å delta på våre kurs i «tur og orden». Vår første kursrekke består av 8 to-dagerskurs. Her satses det på kompetanse slik at vi vet hva vi skal gjøre med din nye bil.

Solide leverandører

For at resultatet på din bil skal bli optimalt har vi også knyttet til oss de beste leverandørene/produktene på verkstedmateriell, tilbehør og utsyr. Leverer du bilen din til AutoMester Bilskade verksted kan du være sikker på at din bil er i trygge hender.

AutoMester hever IT-kompetansen

AutoMester representerer et serviceyrke som lener seg stadig tyngre på IT, og i kampen om kundene må vi være like dyktige på denne delen av driften som vi er til å reparere og vedlikeholde biler. Derfor vil vårt verksted få analysert, oppdatert og strømlinjeformet sin programvare og bruken av disse. Dette for å få en optimal og effektiv bruk av alle programvareløsningene. Med økt kompetanse, raskere arbeidsgang og effektivisert drift, er vi sikre på at vårt AutoMester verksted vil være godt rustet til å ivareta sine bilkunder.
Service-krig blant bilverksteder (VG)
Nå blir det enklere å velge «billig» bilverksted (VG)

AutoMester søker nye medlemmer

Vi ønsker oss stadig flere medlemmer. Driver du eget verksted? Ta kontakt med kjedekontoret for å få vite mer om oss og hvordan du kan bli medlem.